A Dell EMC Unity tisztán flashalapú tárolók deduplikálása és tömörítése fokozza a középkategóriás tárolók terheléseinek hatékonyságát

Ezt a blogbejegyzést eredetileg Jeff Boudreau írta a Direct2DellEMC blogra

Amikor az ügyfelek adattároló rendszereket vásárolnak, a vásárlási döntést több tényező befolyásolja. A szolgáltatások természetesen fontosak, de az ügyfelek nemcsak a jelenlegi szolgáltatásokat vásárolják meg. Nemcsak mostanra vásárolnak, hanem a termékkel kapcsolatos jövőbeni terveket is szeretnék ismerni. A Dell EMC-nél mindig az ügyfelekre fókuszálunk, és szeretnénk ügyfeleinknek és partnereinknek nagyobb rálátást biztosítani a Dell EMC középkategóriás termékskálájával kapcsolatos jövőbeli tervekre. Mai blobjegyzésünkben a középkategóriás termékcsalád hatékonyságát a Dell EMC Unity termékek deduplikálási szolgáltatásával emeljük ki, amely a legújabb fejlesztés az iparág 1. számú középkategóriás tárolócsaládjában [i]. A deduplikálás és a tömörítés kombinálásával ügyfeleinknek ultrahatékony adattárolást biztosíthatunk a terhelések és az alkalmazások széles skáláján.

A jövőbeli funkciók még tovább növelik a hatékonyságot

Örömmel jelenthetjük, hogy még idén bemutatjuk a Dell EMC Unity adattárolók deduplikálási képességeit. Szerettünk volna korai bepillantást nyújtani ebbe a technológiába, hogy ügyfeleink folytathassák az informatika modernizálását. Ezek az új szolgáltatások számos fejlett szabadalom segítségével szüntetik meg az adatredundanciát. Az elérhető hardveres erőforrások lehető leghatékonyabb használatára optimalizáltuk őket. Ezek a fejlesztések a Dell EMC Unity jelenlegi és összes korábbi generációja számára is elérhetők lesznek.

A Dell EMC mérnökei úgy tervezték a kódot, hogy az a helyben tömörítés kiterjesztése legyen, így azok az alkalmazások, amelyekben engedélyezve van a tömörítés, automatikusan hatékonyabbak lesznek. Végül a legjobb hír: a deduplikálás ingyenes, a működést nem zavaró frissítés formájában lesz elérhető. Örömünkre szolgál, hogy úgy biztosíthatjuk ügyfeleink számára a konzisztens teljesítményt, hogy mindeközben csökkenthetjük a költségeket. Ezáltal mindenki nyer.

A középkategóriás termékcsalád ma is kivételes hatékonyságot biztosít

Az ügyfelek iparágvezető középkategóriás tárolótermékeinkkel, a Dell EMC Unity és SC sorozattal (Compellent) az IT projektjeik minden fázisában csökkenthetik a költségeket. Ezek a termékek kivételes hatékonyságot nyújtanak már ma is. A teljes termékcsaládban számos adatmennyiség-csökkentő szolgáltatást nyújtunk, ilyen például a vékony létesítés, az adatrétegzés és a helytakarékos pillanatképek, melyek csökkentik az adattárolás költségét, és maximalizálják az összkapacitást. A szoftverek hatékonyságát intelligens adatmennyiség-csökkentő technológiákkal biztosítjuk. A Dell EMC tisztán flashalapú tárolók hatékonysági garanciája4:1 hatékonyságmegtakarítást kínál. A hosszú távú életciklusköltségek érdekében platformmigrációt és helyi frissítéseket kínálunk. A Dell EMC integrált termékkínálatával ki tudjuk terjeszteni az ügyfél rendszereinek felügyeleti, mobilitási és adatvédelmi képességeit. A deduplikálás bevezetése még jobbá teszi a jelenlegi portfóliót.

A költségmegtakarítás automatizálása az SC sorozattal

Úgy gondoljuk, hogy jelenleg a Dell EMC SC sorozat nyújtja az ügyfeleknek a legrugalmasabb flash architektúrát a piacon. A háttérben futó, intelligens adatrétegzés és a mindig aktív vékony létesítés révén az ügyfelek a piac legolcsóbb flash tárolójának minden előnyét élvezhetik [i]. A további szolgáltatások között megtalálható a beépített összevonás és a kötetek optimális SC rendszerre való automatikus élő áthelyezése. Mindezek együtt kivételes üzemeltetési és költséghatékonyságot eredményeznek bármilyen méretű vállalat számára.

Egyszerűsítse és egyesítse az adattárolást a Dell EMC Unityvel!

A Dell EMC Unity egy teljesen egyesített, nagy sűrűségű, 2 egység méretű rendszer, amely kivételes szolgáltatásokat és beépített áttelepítési funkciókat biztosít az EMC VNX tömböktől a tömörítésen át egészen a beépített Data at-rest titkosításig (D@RE). Tömörítésünk a külső laborok mérései szerint 2,5-szer nagyobb tömörítési arányt ér el, mint a HPE 3PAR. [ii] A nyilvános vagy privát felhős tárolókba való rétegzés révén pillanatképei örökre megmaradhatnak. Ezáltal olyan helyreállítási lehetőségek érhetők el, amelyek korábbi termékekben soha.

Ügyfeleink a Dell EMC Unity és az SC sorozat előnyeit egyaránt nagyon várják:

„A Dell EMC Unityvel nagyobb teljesítményt és néhány olyan szolgáltatást kapunk, ami megkönnyíti az életünket. Egy kis szervezet IT menedzsereként körülbelül 10 különböző feladatom van, és a Dell EMC Unity modernitása, egyszerűsége, kedvező ára és rugalmassága révén többet tudok elérni a korlátozott erőforrásokkal.” – Madsen Wikholm, IT-menedzser, Svéd Irodalmi Társaság, Finnország

„Azért az SC sorozatú tárolókat választottuk, mert a Dell EMC SC tömbök a leginkább költséghatékonyak, és a jó roadmap révén hosszú távú értéket nyújtanak.” Steve Athanas, platform- és rendszertervezési igazgató, UMASS Lowell

De ügyfeleink most azt szeretnénk, ha még egy lépéssel továbbmennénk. A legújabb Dell EMC Unity kiadással a rendszergazdák hatékonyabban dolgozhatnak a Dell EMC CloudIQ gyorsabb telepítővarázslói és új szolgáltatásai révén. A telepítés mindössze 10, a konfigurálás pedig további 15 percet vesz igénybe. Ezáltal az ügyfelek kevesebb mint 30 perc alatt üzemkészek lehetnek. Ezekkel a fejlesztésekkel a rendszergazdák hatékonyabban dolgozhatnak, ezáltal a vállalat stratégiai céljaira fókuszálhatnak, és kevesebb időt kell fordítaniuk a tárolófelügyeletre. A hatékonysági evolúció következő lépése, hogy a lehető leghatékonyabb adattároló platformot nyújtsuk.

Amikor ügyfeleink Dell EMC termékek vásárlása mellett döntöttek, hosszú távú partnerkapcsolatba léptek velünk. Egy ilyen kapcsolatban a kommunikáció kulcsfontosságú. A Dell EMC remek új technológiái révén több információt osztunk meg az ügyfelekkel és partnereinkkel, miközben elérjük a következő mérföldkövet az informatika átalakításában. Hamarosan jelentkezünk!

____________________________________________________________

[i] Belső Dell-elemzés, 2017. április. Becsült fogyasztói ár; nettó effektív kapacitás 5:1 arányú adatmennyiség-csökkentés után; 5 év 24 órás helyszíni támogatás.

[ii] „Kezelje nagyobb teljesítménnyel a tranzakcionális és adattárterheléseket”, a Principled Technologies jelentése, 2017. június, 2. oldal:

https://www.dellemc.com/hu-hu/campaigns/dell-emc/unity-all-flash-storage-vs-hpe-3par.htm

Related:

  • No Related Posts

Leave a Reply