Három módszer, amellyel segíthet ügyfeleinek gyorsítani a vállalkozásukat

Bemutatunk 3 módszert az iparágvezető és díjnyertes* PowerEdge 14G technológia kiaknázására, hogy nagyobb teljesítményt, nyugalmat és választékot kínálhasson ügyfeleinek, és növelhesse árrését.

  1. 1. Promótálja a bővítéseket!

Növelje profitját a Dell EMC PowerEdge 14G bővítéseivel, legyen szó adattárolókról, processzorokról, memóriáról, hálózatkezelésről, grafikus kártyákról vagy kiegészítőkről. A garantált kompatibilitás zökkenőmentes integrációt biztosít az ügyfél által választott megoldásokkal.

  1. 2. Értékesítsen szolgáltatásokat!

Ne felejtse el a ProSupport Plus opciót (beépített Support Assist technikai támogatási technológiával) felkínálni egyetlen kiszolgáló esetében sem, hogy ügyfelei nagyobb nyugalmat élvezhessenek! Fedezze fel a további nyereségnövelő lehetőségeket: kínáljon üzembe helyezési és tanácsadási szolgáltatásokat is!

  1. 3. Kínáljon rugalmas finanszírozást!

Megkönnyítheti ügyfelei számára a tőkelekötés nélküli informatikai beruházásokat azzal, hogy bemutatja nekik a Dell Financial Services rugalmas finanszírozási megoldásait.

További információkért keresse fel a Partnerportált >>

* A Channel Pro Reader’s Choice Award aranyérmese a „Melyik gyártó kínálja a legjobb kiszolgálóhardvert?” kategóriában: Dell EMC; a CRN 2017-es győztese a szabványos kiszolgálók kategóriájában: Dell EMC

** Nem érhető el minden országban – további információkért forduljon partnerfelelőséhez!

Related:

  • No Related Posts

Leave a Reply