Kedvező árú nagyvállalati szintű adattárolás: Amit a Dell EMC SCv3000 megoldásról tudni kell

Ne hagyja, hogy a költségkorlátok miatt ügyfelei ne érhessék el a modern tárolótechnológiát! Az új SCv3000 sorozatú tömbök több fejlett funkciót nyújtanak, mint bármely korábbi kis költségű hibrid megoldás. Így a legkisebb cégek is hatékonyan vehetik fel a verseny a nagyobb és drágább rendszerekkel. Az SCv3000 az üzletet gyorsító szolgáltatások egyedi kombinációját nyújtja a költségekre érzékeny ügyfelek számára.

Nézze meg a videót az SC termékcsalád legújabb tagjáról!

A fontosabb előnyök az ügyfelek számára?

 • Kiváló hibrid teljesítmény: A „0–100% flash” architektúra több mint 270 000 IOPS teljesítményt, több mint 19 000 MB/s sávszélességet, valamint tömbönként akár 1 PB nyers kapacitást biztosít – ez bőven elég több nagy igényű terhelés kiszolgálására is.[1]
 • Önoptimalizáló architektúra: Automatizálja a költségmegtakarításokat, hogy több értéket nyerhessen ki kevesebb és olcsóbb meghajtók használatával! A többrétegű adatprogresszió, a RAID-rétegezés és az intelligens tömörítés aktívan csökkenti mind a kezdeti, mind az életciklusköltségeket.
 • Időtálló befektetés: Az SCv3000 megvásárlásával biztos lehet benne, hogy egy nagyobb termékcsaládba fektet be, amely most és a jövőben is kiegészíti a környezetét. SC sorozat replikálással és összevonással, robusztus Dell EMC terméktámogatás, külső gyártók termékeinek bekötése.
 • 4:1 tisztán flashalapú tárolóhatékonysági garancia:

Újdonságok

Az előző generációs SCv2000-hez képest az SCv3000 sorozat hatalmas előrelépés a belépő szintű SC megoldások képességei terén.

 • Gyorsabb hardverplatform – 50%-kal nagyobb IOPS teljesítmény, 50%-kal nagyobb kapacitás, 3-szoros sávszélesség, 2-szer annyi pillanatkép³
 • Teljes SCOS szolgáltatáskészlet – Az SCv2000-rel ellentétben az SCv3000 lehetővé teszi a költségtakarékos SCOS 7 szoftveres funkciók teljes körének használatát: Data Progression, intelligens tömörítés, Live Migrate, Live Volume, más SC sorozatú tömbökkel való összevonás/azokra való replikálás, vékony klónok, nagyvállalati visszaterhelés, VLAN-címkézés, titkosítás, DCB, virtuális kötetek és még sok más…
 • Dell EMC integráció – VMware-támogatás, PowerPath, Data Domain, RecoverPoint, Networker, VPLEX, ViPR és hamarosan az új CloudIQ felhőalapú analitika is.3

Mit kínál Önnek?

 • A partnerek kategóriavezető ár/érték arányú adattárolót kínálhatnak bármilyen terheléshez
 • Rengeteg telepített középkategóriás, régi Dell EMC hibrid tömb van telepítve, ami lehetőséget hordoz magában
 • Az SC sorozatú/Compellent termékek jellemzően hibrid megoldásként vannak optimalizálva a gazdaságos működésre
 • Gyűjtse be az értékesítési jutalmakat: Új partnerprogramunk egyszerű, kiszámítható és jövedelmező.
 • Adjon el velünk: Használja ki technikai értékesítési, marketing- és támogatási gépezetünket saját értékesítési ciklusában, felhasználva a rengeteg erőforrásunkat, amelyek segítik az új szerződések elnyerését az új és meglévő ügyfeleknél.

Tekintse meg az SC sorozattal való munkát megkönnyítő eszköztárat, ahol ügyfélnek szóló diákat, műszaki adatlapokat, versenyképességi útmutatókat és még sok mást találhat. Ragadja meg a lehetőséget, és segítsen ügyfeleinek felgyorsítani a vállalkozásukat a Dell EMC SCv3000 megoldással!


[1]A Dell 2017 júniusi belső tesztjei alapján. 100% szekvenciális olvasás 8 K-s átviteli szektorméretettel. A tényleges teljesítmény függ a konfigurációtól, a használattól és a gyártás körülményeitől.

² A részletekről érdeklődjön értékesítési képviselőjénél. Külön feltételekkel. Regisztráció és a garancia feltételeinek elfogadása szükséges. Az SC9000, SC7020, SC5020, SC4020 és SCv3000 sorozatú tömbökre terjed ki. Nem érvényes az SCv2000 típusra.

³ A Dell EMC 2017 júniusi belső tesztje alapján, az előző generációs SCv2000 sorozathoz képest. A tényleges teljesítmény függ az alkalmazástól és a konfigurációtól.

Related:

 • No Related Posts

Leave a Reply