Failed to start LSB: Symantec AntiVirus Scanner

I need a solution

I am attempting to install Symantec Endpoint Protection 14.2.4815-1100 on Red Hat Enterprise Linux 7.7 and I am able to install rtvscand and symcfgd but it does not like smcd. I decided to start from scatch and I’ll post what I am doing. I’m not sure if this is important, but I noticed which I use the “check packages signature” option it outputs:  

Checking signature on sep.rpm
sep.rpm signature verification FAILED
Packages signature serification failed.

Here is the output when I try to install it:

[root@servername Symantec]# ./install.sh -i
Starting to install Symantec Endpoint Protection for Linux
Performing pre-check...
Pre-check succeeded
Begin installing virus protection component
Preparing...                          ################################# [100%]
Performing pre-check...
Pre-check is successful
Updating / installing...
   1:sep-14.2.4815-1100               ################################# [100%]
Virus protection component installed successfully
Begin installing Auto-Protect component
Preparing...                          ################################# [100%]
Performing pre-check...
Pre-check is successful
Updating / installing...
   1:sepap-x64-14.2.4815-1100         ################################# [100%]
Auto-Protect component installed successfully
Begin installing GUI component
Preparing...                          ################################# [100%]
Performing pre-check...
Pre-check is successful
Updating / installing...
   1:sepui-14.2.4815-1100             ################################# [100%]
GUI component installed successfully
Pre-compiled Auto-Protect kernel modules are not loaded yet, need compile them from source code
Build Auto-Protect kernel modules from source code successfully
failed to start smcd .
Running LiveUpdate to get the latest defintions...
Update was successful
Installation completed
=============================================================
Daemon status:
symcfgd                   [running]
rtvscand                  [running]
smcd                      [stopped]
=============================================================
Drivers loaded:
symap_custom_3_10_0_1062_1_2_el7_x86_64
symev_custom_3_10_0_1062_1_2_el7_x86_64
=============================================================
Auto-Protect starting
Protection status:
Definition:     10/18/19 rev. 3
AP:             Enabled
=============================================================
The log files for installation of Symantec Endpoint Protection for Linux are under ~/:
sepfl-install.log
sep-install.log
sepap-install.log
sepui-install.log
sepfl-kbuild.log

Am I missing something here? It doesn’t really tell me why it will not start.

0

Related:

  • No Related Posts

Leave a Reply