Error “System.Net.WebException: The remote server returned an error: (404) Not Found” ShareFile StorageZone Controller cannot connect Office Web Apps or OOS server

You may see an error “System.Net.WebException: The remote server returned an error: (404) Not Found” in WOPI logs on StorageZone Controllrer.

StorageZone Controllrer cannot connect Office Web Apps or OOS server

You may see following events in WOPI logs on

YYYY-MM-DD hh:mm:ss, xxx [ xx] ERROR ShareFile.Storage.Wopi.Operations.ProofKeyValidation AuthenticateRequest – Exception performing proof key validation in CheckFileInfo. StreamId: xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxxx

Details: System.Net.WebException: The remote server returned an error: (404) Not Found.

Related:

  • No Related Posts

Uninstall Errors 1603 & 1622

I need a solution

I’m trying to uninstall Symantec Endpoint Protection on several of our machines using only the command prompt and not requiring any user input. This is the command I’ve been using:

wmic product where (name = “symantec endpoint protection”) call uninstall

This worked for the majority of the time, but some machines (~40) say that the method has completed, but return an error code and don’t actually uninstall. They either return a 1603 or a 1622. 

Here is a link to the error code meanings: https://cloudywindows.io/windowsinstallererrorcodes/

1603    Fatal error during installation
1622    Error opening installation log file. Verify that the specified log file location exists and is writable

The command prompt is elevated to SYSTEM, so it shouldn’t be a permissions issue. 

I’ve also tried doing this in PowerShell with similar results using this command:

(Get-WmiObject -Class Win32_Product -Filter "Name='Symantec Endpoint Protection'" -ComputerName COMPUTERNAME).Uninstall()

Does anyone know what the issue is, or know of any Symantec uninstall utility that can be run from the command line? I’d like to not have to restart the computer and not require user input as well.

Thanks in advance!

0

Related:

  • No Related Posts

OS Layer Finalize fails with error “It looks like the packaging Machine has never been powered on”.

While finalizing an OS layer edit in the App Layering appliance, you receive an error, “It looks like the packaging Machine has never been powered on.”

Can see the below error in ELM logs:

2019-11-01 09:53:36,890 ERROR [27] CpTaskResultMessag: Got Error type GlobalizedError. FailureReason: It looks like the Packaging Machine has never been powered on. Please power it on, install your applications, and double-click the Shutdown for Finalize icon.. Details: No extra details found.

Related:

  • No Related Posts